3DEXPERIENCE
MEGOLDÁSOK

A III. CAD-Terv Szakmai Konferencia 3DEXPERIENCE megoldásokat bemutató szekciójának alapvető célja bemutatni, hogyan épülnek be a Dassault Systemes termékportfoliójára (CATIA, DELMIA, ENOVIA, PLM) épülő eszközök a fejlesztési folyamatokba.

A 3DEXPERIENCE megoldásokról bővebben itt tájékozódhat!

III. CAD-TERV SZAKMAI KONFERENCIA
3DEXPERIENCE MEGOLDÁSOK SZEKCIÓ PROGRAMJA
09:00 - 09:45     Regisztráció
10:00 - 11:00     Plenáris ülés, meglepetés műsorral
A CAD-Terv Cégcsoport bemutatja, hogyan fedi le négy szakterület szoros együttműködésével a teljes fejlesztési folyamatot.
11:00 – 11:30     Szünet

11:30 - 12:00      Dassault Systemes strategy (az előadás angol nyelvű)
Arnoud Goy, Business Experience Consulting, Director, Dassault Systemes

A 3DEXPERIENCE platform testreszabható megoldás, mellyel költséghatékonyan kielégíthetők a kis-, közép- és nagyvállalatok igényei és egy közös platformon kezelhetők a fejlesztési folyamat során keletkezett információk, adatok, tervek, dokumentumok. A Dassault Systemes képviselője első kézből tudósít a fejlesztés stratégiai irányairól, és példákon keresztül mutatja be, hogyan segíti a vállalkozásokat az ipar által támasztott követelmények teljesítésében.

12:00 - 12:30     Demystify Industry 4.0 (az előadás angol nyelvű)
Uwe Rothenburg, Business Experience Consulting, Senior consultant, Dassault Systemes

Ipar 4.0. Mindenki hallott róla és sokan sokféleképpen értelmezik a fogalmat. A területen elismert szakértőnk a Dassault Systemes nézőpontját és a válaszait mutatja be az Ipar 4.0 kihívásaira. Az előadás címéhez híven misztikumok nélkül, a tényekre és praktikus, már megvalósult felhasználói esetekre támaszkodva. 
12:30 - 13:00      Szünet
13:00 - 13:20    Követelmények kezelése
Tóth Balázs, Terméktámogató mérnök, CAD-Terv Cégcsoport
A fejlesztési folyamatban kiemelt jelentőséggel bír a megrendelői igények megfelelő rögzítése és kiértékelése, Ehhez kapcsolódóan pedig nagy kihívást jelent a konstrukciós változások dokumentálása és a teljesítések követése, a kapcsolódó riportok generálása. Az előadásban tapasztalt kollégánk mutatja be, milyen lehetőségeket kínál ezen a területen a 3DEXPERIENCE platform. 
13:20 - 13:40    Additív gyártás tervezése
Bíró Zoltán, Terméktámogató mérnök, CAD-Terv Cégcsoport
Gyakorlati oldalról mutatjuk be a Dassault Systemes additív gyártás területén kínált egyedi piaci megoldását. Választ kapunk, hogyan kell előkészíteni az alkatrészeket az additív gyártás számára és beállított paraméterek alapján szimulálásra kerül a gyártási folyamat. 
13:40 - 14:00    Gyártási folyamat tervezése
Bajcsy Áron, Terméktámogató mérnök, CAD-Terv Cégcsoport
Az Ipar 4.0 kihívásai között a gyártás szimuláció az egyik legnagyobb kihívás. Ehhez szorosan kapcsolódik az üzemek elrendezések készítése, az erőforrások optimalizálása, a korai hibafeltárás, a szimulációs eredmények kiértékelése és 3D-s analízis. Terméktámogató mérnök kollégánk tolmácsolásában gyakorlatban is megismerhetjük a Dassault Systemes gyártási folyamat tervező megoldását.
14:15 - 14:30     Plenáris ülés
Nyereménysorsolás
14:30 -     Ebéd

REGISZTRÁCIÓ A KONFERENCIÁRA

 


3DEXPERIENCE (CATIA, ENOVIA, PLM) MEGOLDÁSOK

A tervezési feladatok során szerzett tapasztalatokra építve 2003-ban elindított 3DEXPERIENCE megoldásokra specializálódott csoportunk testreszabott iparági megoldásokat nyújt ügyfeleinknek, a jellemző folyamataikra hangolva, melyben ötvözzük a világvezető Dassault Systemes megoldásokat saját fejlesztéseinkkel.

A 3DEXPERIENCE platform egy olyan, a közép- és nagyvállalat igényeire testreszabott megoldás, amellyel megvalósul az együttműködés a megrendelővel, támogatja a már kialakított folyamatokat, és egy rendszerben kezelhetők a fejlesztés folyamat során létre jövő információk, adatok, tervek, dokumentumok. A megoldás egyaránt támogatja a hatékony kommunikációt a vállalaton belül, valamint az alvállalkozókkal, ügyfelekkel, megrendelőkkel. A vállalaton belüli kommunikáció segítése a fejlesztéssel foglalkozó kollégákon túl a gyártástámogatás, a beszerzés, a karbantartás, az értékesítés, a marketing, az ügyféltámogatás stb. területén is megvalósul.

Főbb iparágak:

 • Autóipar és járműgyártás
 • Ipari eszközök és berendezések
  • Fémforgácsolás
  • Fémöntőszerszám tervezés és gyártás
  • Fröccsöntés
 • Orvosi eszköz- és műszergyártás
 • Űr-, légi- és hadiipar
 • High-Tech
 • Fogyasztási cikkek
 • Energetikai és közüzemi szektor
 • Csomagolástechnika
 • Építészet, tervezés és konstrukció
 • Hajóépítés és tengeri létesítmények

REGISZTRÁCIÓ

Tartson velünk a III. CAD-Terv Szakmai Konferencián 2017. október 10-én Budapesten! A részvétel DÍJMENTES, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

A konferencia helyszíne és időpontja:

Aquaworld Resort Budapest

1044 Budapest, Íves út 16.

2017. OKTÓBER 10. 10:00-15:00

KAPCSOLAT

Telefon: +36 1 461-9000

Email: marketing@cadterv.hu