A KONFERENCIÁRÓL

Több, mint 10 éve rendeztük első konferenciánkat. A pozitív visszajelzéseknek köszönhetően évről-évre megrendezzük szakmai eseményünket. Alapvető célunk, hogy a CAD-Terv által szervezett konferencia magasan kitűnjön a hasonló rendezvények sorából azáltal, hogy igazi „KONFERENCIA ÉLMÉNYT” kapnak vendégeinknek. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy előadásaink dinamikusak és élvezhetők legyenek. A plenáris ülésen a cégcsoportos üzeneteinket könnyed hangvételben dolgozzuk fel. Tavaly a Momentán Társulat testreszabott műsorával szórakoztattuk vendégeinket,és az idei évben is meglepetéssel készülünk. Az egyes szekciók előadásait hónapokkal ezelőtt megterveztük és folyamatosan készülünk, próbálunk annak érdekében, hogy a legmagasabb szakmai élményt nyújthassuk vendégeinknek.

Kiknek ajánljuk konferenciánkat?

  • Felső- és középvezetőknek,
  • mérnököknek (gépész-, terméktervező-, elektronikai-, stb.),
  • a termelésben, fejlesztési folyamatban résztvevőknek,
  • és mindenkinek, aki személyre szabott, egy kézből érkező megoldásokkal szeretné hatékonyabbá, versenyképesebbé tenni folyamatait.

REGISZTRÁCIÓ A KONFERENCIÁRA>

A korábbi évek eseményeinek összefoglalója, sajtóvisszhangja az alábbi linken érhető el:

I.CAD-Terv Szakmai Konferencia 2015

II.CAD-Terv Szakmai Konferencia 2016

REGISZTRÁCIÓ

Tartson velünk a III. CAD-Terv Szakmai Konferencián 2017. október 10-én Budapesten! A részvétel DÍJMENTES, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

A konferencia helyszíne és időpontja:

Aquaworld Resort Budapest

1044 Budapest, Íves út 16.

2017. OKTÓBER 10. 10:00-15:00

KAPCSOLAT

Telefon: +36 1 461-9000

Email: marketing@cadterv.hu